• DOCUMENTACIÓ ADDICIONAL
fjrigjwwe9r4maestro:comentario1
Circuit Català - Lliga de Clubs 2.009

fjrigjwwe9r4maestro:comentario2

La sisena edició del Triatló Vila de Sitges es va disputar diumenge passat 10 de maig amb 319 inscrits, sent la tercera prova que organitza el Club Natació Sitges sota la distància "esprint" (750-20-5), que de nou va completar la inscripció gairebé amb una setmana d'antelació. El júnior Jordi García (C.N. Badalona) va prendre el comandament de la prova en el segment de natació, per a ser rellevat en el cap de la prova per Richard Calle (Prat Triatló), que en solitari va distanciar als seus perseguidores en el segment ciclista, obtenint 2 minuts d'avantatge en la segona transició que li van permetre una còmoda victòria final amb un registre de 56 min 8 s. Sergio Garcia (Prat Triatló) va finalitzar en segona posició per davant d'Arnau Bellapart (C.N. Vic - ETB). Lucas Chirico va ser el tercer classificat del Prat Triatló, equip que va aconseguir la victòria. Judith Corachan (Prat Triatló) va dominar la prova en la seva integritat, creuant la meta en primera posició amb temps final de 1 h 6 min 57 s. Anabel Gràcia va arribar a estar a 12 segons de Corachan en la primera de les 2 voltes del segment final de carrera a peu, havent de conformar-se amb la segona posició final, per davant de la seva companya d'equip Maria Emília Antille, i que amb la classificació de Ona Pallisè van aconseguir la victòria per equips femenins per al Club Natació Reus Ploms.