NOTÍCIES »

Barcelona, 12 de març de 2020.

Mesures adoptades per la junta directiva a conseqüència de l'expansió del COVID-19

Benvolgudes i benvolguts,

Seguint les pautes i recomanacions que ens arribant per part de les administracions públiques, en relació a l'afectació del COVID-19, la junta directiva ha pres les següent mesures:

 S’ajorna la II Convenció del Triatló Català prevista pel 28 de març

 S’ajorna la jornada de seguiment de tecnificació prevista pel 20 de març al CAR.

 A partir del dia 13 i en principi fins el 30 de març, es suspèn l’atenció al públic en les nostres seus de Joan de Borbó i Guipúscoa. Es seguirà atenent als federats i clubs de forma telemàtica.

Pel que fa a les competicions de Lliga i Copa de Duatló, que es poden veure afectades per la suspensió de competicions, s’han decidit les següents mesures reglamentàries :

 S’ajorna el Duatló Infantil de Lleida (14/03) i queden suspesos definitivament el Duatló de la Garrotxa (15/03) i el Duatló de Rubí (22/03).
  Per tal de poder confeccionar les classificacions de Lliga i Copa, s’estableix que puntuaran totes les competicions que es puguin realitzar i es restarà la pitjor puntuació d’aquestes.

 Es mantenen les subvencions destinades per aquest circuits.

 El CNC Absolut de Duatló es realitzarà en el duatló de Cerdanyola, en cas que aquesta prova es pugui celebrar. En cas contrari, el campionat quedarà desert per la present temporada.

Respecte al nostres esportistes que estan en el Centre de Tecnificació del CAR, es seguiran totes les recomanacions i mesures que des del centre se’ns indiquin.

Us mantindrem informats sobre l’evolució de la situació i qualsevol canvi a través dels nostres canals oficials.